ABOUT

“Big ideas have small beginnings”
Al ’n tijdje maakten we er grapjes over tegen elkaar. Een eigen blog.
Dit zou een perfecte match zijn voor onze passies fotografie & schrijven.

Local
In de zomer van 2015 besloten we om deze grapjes wat verder uit te gaan werken.
We wilden graag iets starten wat voldoende vrijheid biedt voor onze creativiteit; maar tegelijkertijd ook onderscheidend zou zijn. Daarom is er bewust gekozen voor een blog, met onderwerpen op lokaal niveau. Lokaal is voor ons Sint-Oedenrode en omgeving. Onze eigen leefwereld, waar we beide geboren, opgegroeid en nog steeds woonachtig zijn.

Blog
Ondertussen is Localtwentyfive uitgegroeid naar een blog, waarin we het verhaal achter een mooie onderneming of bijzondere hobby uitlichten. Ook zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, lokale plekjes die wij graag met onze volgers delen. Onderwerpen die dus raakvlakken hebben met onze eigen levens, zodat we het altijd vanuit een persoonlijk oogpunt kunnen beschrijven. Alle blogs zijn gerelateerd aan het lokale aspect, zodat onze lezers kunnen ontdekken wat onze leuke omgeving te bieden heeft.

Samenwerken
Als vriendinnen zijn wij dit gestart, puur voor de hobby. Getriggerd door reacties op eerdere publicaties, besloten wij door te pakken in onze droom: leuke samenwerkingen aangaan op lokaal niveau, waarbij de blogs zullen weergeven wat voor moois Sint-Oedenrode & omgeving te bieden heeft.

 Meet the team!

Noortje Schevers,
29 jaar,
eerlijk,
eigenzinnig,
passie voor fotografie & fashion.

Lieke van Casteren,
30 jaar,
mama van dochtertje Luus & zoontje Jim,
nieuwsgierig,
enthousiast.

What else?
Naast de blogs, staan op onze site veel beelden ter inspiratie. De beelden (bij de blogs & photos) zijn door onszelf gemaakt, vaak in samenwerking met producten vanuit lokale partijen en / of personen.
Daarnaast delen we leuke nieuwtjes, evenementen of tips via onze social media kanalen. Volg ons dus gerust om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

compilatie2


Contact
Tips, feedback of interesse in een samenwerking?
Benader ons dan gerust voor de mogelijkheden via localtwentyfive@gmail.com.

Social Media
Link: Instagram pagina
Link: Pinterest pagina
Link: Facebook pagina

Leave a Comment