OVER ONS

LOCALTWENTYFIVE!
Al ’n tijdje maakten we er grapjes over tegen elkaar. Een eigen blog.
Dit zou een perfecte match zijn voor onze passies: fotografie & schrijven.
En daar was “Localtwentyfive”, een lokaal blog, gestart op ons 25ste. Snap je de link naar onze naam? 😉

Local
In de zomer van 2015 besloten we om deze grapjes wat verder uit te gaan werken.
We wilden graag iets starten wat voldoende vrijheid biedt voor onze creativiteit; maar tegelijkertijd ook onderscheidend zou zijn. We kozen voor een blog dichtbij onszelf, letterlijk op lokaal niveau. Lokaal is voor ons Meierijstad en haar omgeving. Onze eigen leefwereld, waar we beide geboren, opgegroeid en nog steeds woonachtig zijn.

Blog
Ondertussen is Localtwentyfive uitgegroeid naar een blog, waarin we het verhaal van een lokale ondernemer vertellen. Hoe dit werkt? Wij gaan samen in gesprek, stellen heel veel vragen en luisteren. Tijdens dit gesprek maken we ook de foto’s, het liefst ongeposeerd. Na dit gesprek werkt Lieke de tekst uit en bewerkt Noortje de foto. Hier ontstaat dan een blog uit, die wij publiceren op onze website en social media. Een extra podium, voor de lokale ondernemer.

Leuke tips
Ook zijn wij altijd altijd op zoek naar nieuwe, lokale plekjes die wij graag met onze volgers delen. Dit loopt uiteen van een goed to go adresje, of een leuk evenement in Meierijstad. Het blijven dus onderwerpen die raakvlakken hebben met onze eigen levens. We beschrijven alles vanuit ons persoonlijk oogpunt. Wij hopen dat onze lezers ontdekken wat onze prachtige omgeving allemaal te bieden heeft.

Samenwerken?
Als vriendinnen zijn wij dit gestart, puur voor de hobby. Getriggerd door reacties op eerdere publicaties, besloten wij door te pakken in onze droom: leuke samenwerkingen aangaan op lokaal niveau, waarbij de blogs zullen weergeven wat voor moois Meierijstad & omgeving te bieden heeft. Een keer samenwerken lijkt ons altijd leuk, laat het ons gewoon even weten als je nieuwsgierig bent!

Wie wij zijn?
Lieke van Casteren (die van de teksten) en Noortje Schevers (yes, die dus van de foto’s).
Samen al meer dan 15 jaar dikke vriendinnen. We houden van een goed gesprek, liefst met een lekker wijntje.
We begonnen dit blog meer dan 5 jaar geleden, zijn inmiddels de 30 gepasseerd, maar nog steeds woonachtig in Sint-Oedenrode. Werken beide naast ons blog, Lieke als projectmanager & freelance tekstschrijver en Noortje als fotograaf.

En wat nog meer?
Naast de blogs, staat op onze site onze Instagram pagina gelinkt. Hier delen wij actief de laatste nieuwtjes, samenwerkingen en andere leuke info. De beelden (bij de blogs) zijn door onszelf gemaakt, vaak in samenwerking met producten vanuit lokale partijen en / of personen. Volg ons dus gerust!

compilatie2

Contact
Tips, feedback of interesse in een samenwerking?
Benader ons dan gerust voor de mogelijkheden via localtwentyfive@gmail.com.

Social Media
Link: Instagram pagina
Link: Pinterest pagina
Link: Facebook pagina


Leave a Comment