Before and after – De keuken

Eerder schreven we in een blog over een aantal tips voor het verbouwen van een badkamer. Vandaag willen jullie meenemen in een vervolg daarop, namelijk de keuken. Ook deze is eerder verbouwd bij Noortje en Lieke is bezig met het ontwerp van hun nieuwe keuken. Een aantal tips hierbij om mee te nemen als jezelf aan de slag gaat.

IMG_8486 IMG_8487

Tip 1: denk in mogelijkheden. Wat wil je het liefst in de keuken zien? Veel bergruimte? Grote koelkast? Eén oven, of misschien wel twee? Een luxe koffiezetapparaat? Pas als deze opties allemaal duidelijk zijn, kun je gaan kijken wat er mogelijk is in de ruimte & qua budget.

Tip 2: kies voor een juiste partij om mee samen te werken. Is het mogelijk om met standaard afmeting keuken te werken? Dan heb je geluk. Vaak zie je dat er maatwerk aan te pas moet komen en dan is het fijn om snel te kunnen schakelen met een partij waar je een goed gevoel bij hebt. Een keuken is een ruimte waar je iedere dag gebruik van maakt & ook steeds meer in geleefd wordt, een goed gevoel is daarom het allerbelangrijkste!

Tip 3: denk na over de gebruiksvriendelijkheid van je keuken. Het ene apparaat is qua merk misschien goedkoper, maar is het net zo functioneel? Is het blad niet heel gevoelig voor vlekken? En kan je vloer wel tegen een stootje of water? Niets is zo vervelend als gebruiksschade die snel zichtbaar is in een splinternieuwe keuken.

 

Succes met de plannen & we hopen dat jullie iets aan onze tips hebben!

 

Related posts