Bellissimo bij Belise!

l25_belise-05830

Soms moet je de gok gewoon nemen, dat is wat Ilse Oerlemans, eigenaresse van schoonheids- en pedicuresalon Belise, een jaar geleden dacht. Sinds 2005 is ze werkzaam in haar salon, voorheen gevestigd aan het huis van haar ouders. Daar is ze begonnen met het opbouwen van haar eigen onderneming.

Switch!
Een aantal jaar heeft ze naast haar werkzaamheden als schoonheidsspecialiste, diverse andere banen gehad in o.a. het onderwijs. Uiteindelijk besluit ze dat ze wil gaan doen waar haar hart ligt: een eigen salon & in het centrum van Sint-Oedenrode. Haar oog valt in september 2015 op het pand aan de Borchmolen en ze neemt contact op voor de mogelijkheden. In januari opent ze Belise, een gezellige en mooie salon, waar je jezelf erg welkom voelt.

Duizendpoot
Ilse noemt zichzelf een duizendpoot; ze is perfectionistisch en breed opgeleid. Toen ze haar opleiding startte als schoonheidsspecialiste, heeft ze besloten zich ook te ontwikkelen in pedicure. Hier ligt nu haar kracht: er is veel mogelijk, onder één dak. Zowel diverse schoonheidsbehandeling als pedicure kunnen (op afspraak) verzorgd worden door haar.

Ondernemer
Een bezig bijtje, die begrijpt wat de klant wil. Ze is, naast het runnen van haar eigen salon, ook druk bezig met een nieuwe opleiding, zodat ze dadelijk nog meer diversiteit kan aanbieden in behandelingen. Ben je dus op zoek naar bruidsmake-up, een ontspannende hot-stone massage of een fijne schoonheidsbehandeling? Neem dan contact met haar op of loop gerust even binnen.

Winwinwin!
Wij mogen onder onze trouwe volgers een schoonheidsbehandeling t.w.v. € 42,- bij Belise weggeven. Wat je hiervoor moet doen? Like op Facebook onze pagina, die van Belise & reageer waarom jij graag deze behandeling wilt winnen!

l25_belise-05856l25_belise-05857l25_belise-05820

Related posts