“Best kept secret van Sint-Oedenrode” – Seats & Deco en Peppelhoeve!

10 jaar, zolang zijn ze alweer gevestigd op hun huidige locatie op de Liempseweg. De Peppelhoeve, een begrip in de wereld van tuinen. Van het ontwerp tot een complete tuinaanleg, mensen weten De Peppelhoeve hier zeker om te vinden. Maar, wat veel mensen niet weten is dat deze plek nog veel meer heeft te bieden. En daarom gingen wij eens een kijkje nemen!

“Eigenlijk verkopen wij hier alles voor een bepaalde lifestyle”, vertelt Dianne heel mooi. Naast spullen voor zowel interieur als exterieur, verkoopt de Peppelhoeve ook veel kleding. Vaste klanten weten de Peppelhoeve ondertussen daar ook zeker voor te vinden. Het is een duidelijke stijl, kleding met een knipoog naar buiten met een Britse inslag. Echt goede, kwalitatieve kledingstukken. Daarbij vindt Dianne het contact met haar klanten het allerbelangrijkst. “Ik begon met een klein hoekje, maar het blijkt een succes. Dit komt omdat ik alle tijd en aandacht voor de klanten heb. Er is een gratis parkeerplek tegenover en het winkelt lekker rustig in deze omgeving. Ideaal!”.

Naast de Peppelhoeve, is er nog een ander verrassend element op deze plek. Namelijk alle mooie interieurspullen van Seats & Deco. Zij verkopen allerlei decoratie voor in en om huis, zoals prachtige plaids, kaarsen en geuren van hippe merken als Mijn Stijl en Knit Factory. Fridi, eigenaresse van dit bedrijf, kwam in contact met Dianne op een winterfair. Ze zocht al een tijdje naar een goede verkoopplek, en uiteindelijk besloten ze samen dat Seats & Deco zeker een toegevoegde waarde is op de Liempseweg.

“Samen ben je gewoon echt sterker, zeker in deze tijd. Seats & Deco heeft ook een webshop, maar ik merk dat mensen toch nog steeds graag ergens binnen lopen en wat rondsnuffelen”. En dat moet je doen! Er staat genoeg om je huis de komende winter weer gezellig te maken en je vindt er ook zeker originele (december) cadeautjes.

Ze zijn geopend van 10:00 tot 17:00 uur geopend op woensdag tot en met zondag, ja ja, echt iedere zondag (vanaf 12:00 uur). Wij zouden zeggen, neem eens de tijd om te stoppen als je er toch langs komt en laat je verrassen. Het is echt de moeite waard!

Related posts