Buutvrij voor de hele pot!

Yes, wij worden altijd heel happy van dit soort ontdekkingen. En gelukkig is deze echt bij ons de “buurt”: een té leuke ontmoetingsplek “Buutvrij voor de hele pot” in Best. Een hotspot met een pluk-, moes- en theetuin, winkel, workshops én waar je lekker kunt genieten van een goede koffie en lunch.

Liesbeth van der Velden is de trotse eigenaresse van deze toffe plek. Na 11 jaar het creatieve brein achter Pink Lemon in Den Bosch te zijn geweest, was het tijd om een andere weg in te slaan. Rust, groen en een ontspannen sfeer, dat is wat dit concept uitstraalt na de recente opening afgelopen oktober.

“Soms krijg ik te horen dat het een ontmoetingsplek is voor alleen ouders en hun kids. Dat is het natuurlijk zeker, maar ook de mensen die rustig een kopje koffie met ’n krantje willen lezen zijn heel erg welkom”, licht Liesbeth toe.

Ze is nu nog veel zelf operationeel bezig, maar gaat zich op termijn met name richten op het organiseren van nieuwe, creatieve evenementen & ideeën.

Buutvrij is namelijk veel meer dan alleen horeca. Het is heel divers wat er allemaal mogelijk is. Er komt bijvoorbeeld een prachtige pluk tuin in het voorjaar, yoga workshops worden er gegeven & er komen ontmoetingsmomenten voor ouderen die wat eenzamer zijn. Hierbij wordt Liesbeth ondersteunt door Sonja van der Vleuten & de rest van het team. “En oja”, zegt Liesbeth, “wat ik zo miste in de stad, was een fijne buiten plek bij de horeca. Vooral in de zomer, als ik de opblaasbadjes klaar kan zetten en er genoten wordt in een hangmat, dan heb ik bereikt wat ik voor ogen heb”.

Ze zijn overdag geopend tot 19:00 uur. Kijk gerust eens op hun website www.buutvrijvoordehelepot.nl voor het leuke programma dat zij, iedere maand, een nieuw hebben of informeer gerust naar de mogelijkheden.

Related posts