Gezellig plukken bij PlukTruck!

Zo een paar weken na de zomervakantie, dromen veel mensen over hun ultieme job. Is dat het werk wat je nu doet, óf zou je weleens een switch willen maken? Suzet van Rooij, eigenaresse van PlukTruck, dacht hier twee jaar terug ook over na. En ze liet het niet bij alleen fantaseren…

PlukTruck heeft namelijk sinds een half jaar ’n officieel bestaan. Suzet volgde een opleiding als florist, tikte een bakfiets op de kop en nam de sprong in het diepe; samen met haar PlukTruck staat ze nu op creatieve festivals & allerlei andere feestjes.

“Maar vertel dan eens, waar kunnen jij & jouw PlukTruck voor zorgen?”, vragen wij ons nieuwsgierig af. Suzet licht haar goed doordachte concept toe. “Eigenlijk is er héél veel mogelijk. En dat wil ik ook bewust zo houden, om de creativiteit erin te houden. Op festivals en markten kan PlukTruck bijvoorbeeld worden ingezet als kraam, waar mensen hun favoriete bloemen kunnen plukken om zo hun eigen boeket samen te stellen.” Daarnaast wordt er ook altijd voor kant-en-klare boeketten gezorgd door Suzet.
Ook verzorgt ze regelmatig bloemdecoratie voor evenementen als bruiloften, feesten bij mensen thuis of bedrijfsfeesten. In sommige gevallen gaat de bakfiets dan niet mee. Bij bruiloften kun je denken aan het verzorgen van het bruidsboeket, de corsage’s en alle andere bloemdecoratie. Of bij ieder ander feest aan het laten schitteren van je ontvangst en tafels. Toch kan dit alles ook mét bakfiets, bijvoorbeeld wanneer mensen hun genodigden een origineel bedankje naar huis willen aanbieden.

Dat laatste elementje in haar concept maakt ons extra nieuwsgierig. “In plaats van een standaard bedankje -zoals een flesje wijn of een goodiebag- kan de gastheer/gastvrouw bloemen uitdelen aan alle genodigden (of ze natuurlijk zelf laten plukken!). Deze bloemen staan dan mooi uitgestald in mijn PlukTruck. Vaak vermeld ik de betekenis van de bloemen erbij, wat een leuke interactie geeft tussen mensen! Uiteindelijk krijgen ze dan een boeketje wat als aandenken, aan een geslaagd feestje, mee naar huis gaat.” Wauw, dit is vernieuwend!

De eerste boekingen zijn al achter de rug en de agenda raakt steeds voller. Suzet is enthousiast, creatief en denkt graag mee. Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Neem zeker even contact met haar op voor alle mogelijkheden, want die zijn volgens Suzet eindeloos! Breng een bezoekje aan haar website en volg haar voor meer updates op social media. Liever real life ontmoeten? 😉 Dat kan! Aanstaande zaterdag staat ze bij Amigo’s en Amiga’s in het centrum van Sint-Oedenrode. Bij aankoop van items van de mooie, nieuwe wintercollectie mag je een paar gratis bloemen plukken! 

Related posts