Een gouden, houten combi voor extra gezelligheid in huis!

Nu we weer met z’n allen thuis aan de slag mogen voor dat stukje extra gezelligheid, door het sluiten van alle horeca, gingen we op zoek naar lokale mogelijkheden. En die zijn er gelukkig meer dan genoeg, en zullen deze, via onze socials, zoveel mogelijk delen. Een heel mooi voorbeeld hiervan zijn de bedenkers achter Goud op Hout, Steff en Loïs van Kaathoven (28 en 25 jaar). Wij spraken ze, samen met Marleen van Pelt, van HandmadeHout, voor het eerst in een online interview.

Begin dit jaar, versterkt door alle gevolgen van Corona (Loïs werkte in de evenementenbranche) starten de broer en zus met Goud op Hout. Een concept, waarbij je verschillende borrelbags kan bestellen, om te presenteren op een geliefde borrelplank. “Wij speelden al heel lang met het idee om iets voor onszelf te beginnen. We zijn letterlijk tussen de kazen, andere lekkernijen en borrels opgegroeid, en daar willen we graag andere mensen in mee laten genieten”. En dat kan nu heel eenvoudig, door via hun website een bestelling te plaatsen via het bestelformulier, waarna je alles voor het vullen van zo’n gezellige borrelplank compleet krijgt thuisbezorgd & alleen nog zelf even je eigen creativiteit mag toevoegen voor het presenteren van al dit lekkers.

Een perfecte indruk van deze combinatie!

“Een veel gekozen variant is de 24-karaats borrelbag. Deze bezorgen we tot 10 km voor 2,50 euro. We verpakken alles per stuk, zodat je zelf kan bepalen hoe en wanneer je het presenteert. Hierdoor kun je ook makkelijk wat over mocht blijft, bewaren voor een later moment.” Alles is supervers, en in samenwerking met andere lokale ondernemers; de kazen komen van De Kaaskoning (ja, het prachtbedrijf van hun ouders waarin Steff ook werkt), de worstjes en hammen van Dennis van de Ven, brood van Bekkers, overige delicatessen van Voets Specialiteiten, en seizoensgroenten en -fruit recht van de marktkraam van Platenburg, in Schijndel. “Wij willen alleen maar mooie producten, van goede kwaliteit, gebruiken. En vinden het erg belangrijk, dat je helemaal ontzorgd wordt en niet meer de deur uit hoeft”.

Voor de foto’s, moesten we toch echt even real life testen, heeel vervelend. 😉 Het resultaat was oprecht meer dan top! Alles werd netjes bezorgd, goed verpakt; we hebben een heerlijke zondagmiddagborrel gehad, óp een plank van HandmadeHout. Want het complete assortiment voor op zo’n plank levert Goud op Hout, maar de planken zelf niet. En tadaaa, hier ontstond een super combi tussen de lokale ondernemingen!

De planken kun je nu in drie varianten (50, 75 en 100 cm) bestellen via de fijne webshop van HandmadeHout, waar wij eerder een blog over schreven (check deze link!). Door de komst van een laser, kan de plank op verzoek met een opdruk geleverd worden. Ook is het totale assortiment 3 keer zo groot geworden, met onder andere hele leuke kraamcadeautjes of decoratie voor een kinderkamer. Eindeloos veel opties, waarbij Marleen graag mee denkt en creatieve ideeën uitwerkt; alles in eigen ontwerp en eigen beheer. Deze spulletjes zijn ook erg leuk om een persoonlijk cadeau te geven; en dat is welkom, nu we allemaal wat extra aandacht -op afstand- kunnen gebruiken, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht.

En deze hele fijne combinatie van lokale producten, mogen wij delen, met jullie via een te gekke winactie! Hoe? Volg onze pagina’s op Instagram en Facebook, laat weten in een comment onder onze post met wie jij nu deze totaal gevulde borrelbag én prachtige, houten plank met gegraveerde tekst naar eigen keuze zou willen delen of gunnen (delen op Stories wordt extra gewaardeerd). Volgende week zondag 1 november zullen we de winnaar bekend maken.

Foto bij blog is via Danielle Fassbender Fotografie (https://daniellefassbender.nl/).

Related posts