Eerste editie kledingruil!

GhanaIedereen herkent het wel; kleding waar je zelf niet (meer) happy mee bent! Een gruwelijke miskoop begaan? Een maatje meer of minder gekregen? Of je bent simpelweg uitgekeken op je garderobe?
Zou je deze kleding, schoenen of tassen ook niet liever een tweede leven geven dan een somber einde in de kliko? Dan komen deze items perfect van pas op de kledingruil in Brownies & Downies.
 
Organisatrice Bea, moeder van Floor (eigenaresse van Brownies & Downies), gaat zondag 10 april starten met een eerste editie. Dit initiatief combineert zij met een geldinzamelingsactie voor stichting Edukans. Het entreegeld van tien euro, komt geheel ten goede aan deze stichting. Daar tegenover staat naast een bezoekje aan de kledingruil, ook een lekker hapje en drankje klaar.
 
Met het geld dat wordt ingezameld worden projecten binnen het onderwijs in ontwikkelingslanden gesteund. Zelf vertrekt ze in oktober naar Ghana voor twee weken. Ze zal, mede door haar werkervaring in Nederland, daar voor de klas gaan staan en lokale docenten begeleiden via workshops. 
 
Dus ben jij toevallig toe aan een grote voorjaarsschoonmaak? Of heb je gewoon zin om eens door de garderobe van een ander te snuffelen? Kom dan zondag 10 april van 10:30 uur tot 14:00 uur naar Brownies & Downies. Heb je wel kleding, tassen en/of sjaals die een tweede kans verdienen, maar kun je niet de 10e of wil je alleen kleding inleveren? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat het toch bij Bea terecht komt!
 

 
Spelregels: 
  • 10 euro (inclusief koffie of thee) 
  • Neem ten minste 3 kledingstukken mee (en/of tassen, sjaals, sieraden, hoeden of schoenen).
  • De items worden door de medewerkers van de kledingruil gecontroleerd. Je krijgt voor alle goede kledingstukken een ruilbandje en daarmee mag je andere kleding uitzoeken.
  • Zoveel stuks als je inbrengt, kun je dus ook terug uitzoeken. 
  • Vereisten kleding: schoon, mooi, trendy, vintage.  
  • Alles wordt opgehangen en jij kunt meteen iets anders uitzoeken.
  • De organisatie heeft ook voor veel leuke ruilitems gezorgd!
  • Breng je geen kledingstukken mee of wil je naast ruilen ook nog een extra kledingstuk kopen, dan betaal je, naast het entreegeld, 5 euro voor een item.
  • Bij succesvolle verkoop en voldoende animo, zal er rond de herfst nog een editie plaatsvinden!

Related posts