Feel good & shop event!

Gelukkig! Het Feel good & shop event is na 2 jaar terug van weggeweest. Het zonnetje scheen, de vlaggen stonden klaar, let’s go! 

Het blijft een toplocatie; de Noordkade in Veghel. We worden vriendelijk ontvangen door het team van FGSE en ontvangen een mooie plattegrond. Tijd voor koffie, want wat is er dit jaar allemaal te beleven? Conclusie: genoeg! Oh, wat klopt het concept toch. Verse bloemen, alles goed aangegeven en meteen zoveel inspiratie

Shoppen!

Natuurlijk komen we hier met één doel: shoppenshoppenshoppen! En dat is zeker mogelijk. Er zijn zoveel leuke dingen te koop: van prachtige sieraden tot hip inpakpapier. Kleding voor jezelf of de kids. Prachtige woonaccessoires. Heerlijk jezelf laten verwennen door een massage of gezellig samen op de foto. O ja, dit was hét gevoel tijdens FGSE! 

Inspiratie

Naast het shoppen, barst je in een mum van tijd van inspiratie. Wij ten minste wel. Het maken van je eigen sieraden of gewoon lekker ronddwalen bij alle stands en deelnemen aan de workshops. Er zijn zoveel creatieve ondernemers aanwezig. En van al die prikkels, krijg je trek… Daar was ook goed aan gedacht, een horecaplein vol. Zoet, hartig, een sapje: het aanbod was meer dan compleet. Feel good
Helemaal mooi om te zien dat er ook stands staan voor het goede doel. Echt: dit evenement was weer helemaal de moeite waard. Leuk nieuwtje: Feel good & shop event groeit! Op 5 en 6 november zal er in een Rotterdam een nieuwe editie gaan plaatsvinden. Yes! 

Foto’s

Related posts