Het make-over team!

Na ’n lange, relaxte zomervakantie is het tijd om het roer om te gooien. Minder stress, minder verplichtingen en meer tijd voor onszelf. Herkenbaar? In dat geval kunnen wij
je misschien een handje helpen.

Top combinatie!

Wij zijn namelijk een hele leuke samenwerking aan gegaan met Het Make-over Team. Dianne van Erp (visagiste), Fanny Korte (personal shopper) en Eva Wouters (hairstyliste) vormen samen het team voor ’n totale metamorfose binnen 1 dag. Zij doen dit sinds begin vorig jaar en dat blijkt ’n succes. Check hun Facebook pagina voor een aantal van hun make-overs met foto’s van het resultaat.

Nieuwsgierig?

De mogelijkheden voor zo’n make-over zijn divers. Wil je juist samen met iemand? Inclusief lunch? Alles is in overleg mogelijk. Ieder vanuit hun eigen disciplines, kunnen Dianne, Fanny en Eva professioneel advies geven. Heb je dus interesse, of wil je vrijblijvend meer info ontvangen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@hetmakeoverteam.nl of bekijk hun website via www.hetmakeoverteam.nl.

SONY DSC

WIN WIN WIN WIN!

Yes, we hebben een te leuke actie voor onze volgers! We mogen namelijk namens het team 1 make-over t.w.v. 295 euro weggeven! Het make-over team zorgt tijdens deze dag voor een nieuw kapsel, passende make-up en de juiste outfit. Ook krijg je daarbij tips & adviezen om je nieuwe look te continueren. Tot slot maken wij graag voor- en na foto’s om het resultaat vast te leggen.

Wat moet je hiervoor doen?

Like de Facebook pagina van Localtwentyfive, like de Facebook pagina van Het Make-over Team, deel het bericht op onze Facebook pagina over Het Make-over team & laat daaronder ’n reactie waarom jij (of iemand die je het wilt geven) dit verdient!

 


 

Het Make-Over Team

Fanny Korte, personal shopper – www.fannykorte.nl 

SONY DSC

Eva Wouters, hairstyliste – www.stylishkappers.nl

SONY DSC

Dianne van Erp, visagiste – www.dianne-styling.nl 

SONY DSC

Related posts