Hi Dott. Fashion!

Just do it. Dat is wat Kim Roefs, eigenaresse van Dott. Fashion, in februari 2017 besloot. Ze is opgeleidt in de wereld van detailhandel, werkte van jongs af aan in meerdere winkels en had stiekem altijd als toekomstplan een eigen zaak te openen, ooit…

“Tja, maar wanneer is dan het perfecte moment?”, lacht Kim als wij aanschuiven bij haar aan tafel. Nou, toen ze via haar schoonzus een vrijstaand winkelpand kon bezichtigen, werd het snel realiteit. Met hulp van haar ouders, vriend & anderen opende ze in juni 2017 Dott. Fashion.

Dott. Fashion verkoopt zowel een collectie voor vrouwen, als voor mannen. Niet per sé alleen gericht op jongeren, maar juist voor iedereen die voor ’n leuke prijs een mooi item willen scoren. We spreken uit ervaring dat Kim je altijd eerlijk helpt, voor elke gelegenheid voelt ze goed aan waar iemand naar op zoek is. Een (meer dan) fulltime job; nu ze naast het verkopen, ook alle inkopen, boekhouding, social media & fotografie helemaal zelf organiseert.

“Ja, het is soms hard werken. Weken van 60 tot 80 uur zijn standaard. Maar als je iets doet waarmee je droom uitkomt, voelt het zeker niet als werken”, vertelt Kim. Gelukkig wordt deze inzet ook beloond, laatst presenteerde ze nog de nieuwe collectie op een uitverkocht Dott&Dine event!

In de winkel hangt een fijne sfeer, je stapt er makkelijk binnen. Kim is tevreden als iemand de deur uitloopt met iets verrassends, iets wat iemand niet zomaar zou passen. Dat lukt goed, want via-via weten steeds meer mensen haar te vinden. “Dat maakt me echt trots, als er bezoekers in de winkel komen die door bestaande klanten zijn getipt! “.

De winkel is gevestigd in Son & Breugel, waar Kim zelf opgroeide en woonachtig is. “Een bezoekje aan de stad voor dat ene outfitje, is tegenwoordig best kostbaar vanwege het parkeergeld, maar neemt ook meer tijd in beslag”.
En om die reden zit ze juist perfect gelegen, aan de Airbornestraat 2a, waar je voor de deur gratis kan parkeren. Wij kunnen eigenlijk maar één ding adviseren: ga er snel heen om zelf te ervaren hoe Dott. Fashion gegarandeerd kan zorgen voor een uitbreiding van je eigen collectie! 😉

Related posts