Iets Liefs

Roosje Lokker is druk bezig met één van haar nieuwe creaties als wij langs komen. Twee maanden terug startte zij met haar eigen bedrijfje “Iets Liefs”. Alle artikelen zijn door haar zelf ontworpen en handgemaakt.

Een tentje, een kussentje met een naam of een stoffen vlaggenlijn. Er is van alles beschikbaar bij Iets Liefs. Voor het maken van haar producten gebruikt ze stoffen die ze zelf inkoopt. De stofjes zijn uitwasbaar en in een leuke, hippe stijl; zwart/wit bedrukt of juist in lieve pasteltinten.

l25_iets_liefs-05777Van huis uit is Roosje vrij gelaten in haar creatieve kunsten. Haar oma was coupeuse en haar ouders hebben haar altijd aangemoedigd in haar creativiteit, bijvoorbeeld met knutselen met restjes stof. Zo heeft ze zichzelf het werken met een naaimachine goed aan kunnen leren.

Een hobby die ze altijd is blijven houden. Twee maanden terug bedacht ze zich dat het haar leuk leek om deze creaties te delen met een grote publiek. En tadaaa, ondertussen is ze al haar vrije uurtjes aan het werk om de bestellingen te verwerken.

Ben jij op zoek naar leuke, originele aankleding voor de babykamer? Of een mooi cadeautje? Bekijk dan snel haar pagina op Facebook of neem gerust contact op via ietsliefs@hotmail.com. In overleg zijn er veel mogelijkheden & is het ook mogelijk om nieuwe producten te bespreken.

 

l25_iets_liefs-05788 l25_iets_liefs-05792 l25_iets_liefs-05793 l25_iets_liefs-05802

Related posts