Janine Riddy Photography

Janine is van nature een toegankelijke, goedlachse meid. Ze is een trotse mama van twee knappe dochters, getrouwd & sinds kort fotografe. Nadat ze in 2014 haar baan verloor en keer op keer een ‘nee’ kreeg te horen bij sollicitaties, besloot ze het roer in eigen hand te nemen.

Een camera, een aantal cursussen & flinke dosis positieve energie resulteert binnen een jaar in een volle agenda. Ze maakt bijzondere shoots voor familie en vrienden, die voor veel ‘via-via reclame’  zorgen. Hierdoor nam Janine onlangs de stap om haar eigen, officiële bedrijfje te startten: Janine Riddy Photography.

Stichting Earlybirds
Een speciaal onderdeel in de werkzaamheden van Janine is het fotograferen voor Stichting Earlybirds. Voor deze stichting gaat Janine regelmatig naar een ziekenhuis om (kosteloos) een fotoreportage te maken van ouders met een te vroeg geboren kindje. Deze periode is natuurlijk erg bijzonder, maar zeker met vroeggeboortes ook erg heftig. In deze tijd kan een fotoreportage een klein lichtpuntje zijn & zorgen voor mooie herinnering.

Zo toegewijd als Janine hierover praat, zo dankbaar is ze ook voor het werk wat ze voor deze stichting mag doen. Het is natuurlijk leerzaam op fotografie gebied, maar het persoonlijke aspect is hier zeker minstens zo belangrijk. En dan heb je een goede aan Janine, ze is in deze situatie wenselijk menselijk & verricht dit werk met passie, geheel belangeloos.

Wil je meer weten over Stichting Earlybirds? Bekijk dan de site eens via www.earlybirdsfotografie.nl. Sommige van deze prachtplaatjes deelt Janine via haar eigen website, www.janineriddy.nl. Hier is ook alle informatie te vinden voor andere mogelijkheden. Ga zo door, topper!

Related posts