Je ultieme trouwbeleving!

Trouwen. De ultieme droom, de mooiste dag van je leven, omringd door al je dierbaren, prachtige locatie & alles moet perfect zijn. Deze gedachten kunnen je misschien wel wat druk opleveren, maar dat is nergens voor nodig. Liset Kobus van Trouwbeleving, neemt al je zorgen uit handen om deze dag perfect te maken!

Zij is namelijk weddingplanner. Op verzoek van verloofde stelletjes komt  zij langs voor een kennismakingsgesprek, waarbij zij -als de klik er is- een offerte op maat aanbiedt. Die klik, die is het allerbelangrijkste. Het huwelijkspaar moet zich er namelijk 100% vertrouwd bij voelen dat Liset hun mooiste dag gaat bezorgen. En dat kan ze, bewijst ze als ze vertelt over de huwelijken die ze al heeft mogen organiseren door heel Nederland.

Dit doet ze niet alleen als weddingplanner, waarbij je doorgaans vanaf het aanzoek tot de dag zelf meeloopt. Ze werkt ook als ceremoniemeester (alleen op de dag zelf dus), waar steeds vaker behoefte aan is blijkt. Goede vrienden of familie hoeven zich dan niet meer in deze rol te verplaatsen, maar kunnen ook alle bijzonderen momenten op zo’n dag bijwonen. Ook alleen adviserende gesprekken naar de dag toe zijn mogelijk. Haar connecties op het gebied van bruiloften zijn namelijk enorm, waarmee ze het gemakkelijker maakt om bepaalde keuzes te maken die bij jullie passen.

Deze connecties heeft ze onder andere te danken aan de beurzen, die ze buiten het bruiloft seizoen om, regelt van A tot Z. Neem bijvoorbeeld de Trouwbeleving XL beurs in het Koekbouw, Veghel. Liset wordt benaderd door de locatie en zorgt voor de volledige organisatie van zo’n beurs. Ze regelt goede en originele standhouders, bedenkt mooie shows tijdens zo’n beurs & verzorgt marketing naar zo’n dag toe. Ook zeker aan haar toevertrouwd, ze organiseert namelijk ondertussen beurzen door heel het land.

Liset is jong, ambitieus en weet waar ze over praat. Ze voelt snel aan waar een bruidspaar behoefte aan heeft en probeert haar kennis daarin toe te passen.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens haar site www.trouwbeleving.nl.

Pssst.. En tot slot, mogen wij jullie heel blij maken met een erg leuke winactie. Ken jij iemand, of ben jij ten huwelijk gevraagd? Zit je met een aantal vragen of heb je behoefte aan tips? Like dan onze pagina, die van de Trouwbeleving & laat ons op Facebook weten waarom jij een adviesgesprek  van 2 uur met Liset wilt winnen!

 

 

 

Related posts