Jezelf letterlijk 12 uur opsluiten, Anne gaat het doen!

Deze keer geen blog over een mooi bedrijf in onze omgeving, maar een extra stukje publiciteit voor powergirl Anne van Turnhout. Volgende week donderdag 17 mei, gaat zij zich namelijk letterlijk laten opsluiten in een kleine ruimte, in Dudok in Arnhem, om stichting Free a Girl te helpen.

In India worden iedere dag opnieuw duizenden meisjes gedwongen tot prostitutie en opgesloten in bordelen, in hokjes van 1 bij 2 meter. Met haar actie hoopt ze om minimaal € 2.500 op te halen, zodat de stichting Free a Girl nog meer meisjes kan bevrijden in de toekomst.

Naast het doneren van (kleine) bedragen, kan je ook bieden op items in haar veilingen zoals NOYA NOIR tassen of toegangstickets voor The Space Escaperoom! Zie voor deze de veilingen de link onderaan deze blog.

Wil jij liever geen geld doneren, maar denk je haar wel te kunnen helpen om een andere manier? Bijvoorbeeld door ook goederen en/of diensten aan te bieden die geveild kunnen worden? Neem hiervoor zeker even contact op met Anne zelf op via info@annevanturnhout.nl.

De link voor meer info, de veilingen en donatie is https://www.lockmeup.nl/deelnemers/anne-van-turnhout/.
Anne, zet ‘m op, door jouw inspanning maken we onze wereld hopelijk een stukje beter.

Related posts