Kim Vulders fotografie

 

Deze keer hebben we het genoegen om local Kim Vulders voor te stellen, met haar werk als fotografe. Bij binnenkomst is het al heel snel gezellig; Kim bezit de kunst van je “op je gemak laten voelen”. Handig blijkt, want Kim legt prachtige beelden vast met haar camera en dan het liefst  zo natuurlijk mogelijk.

Voordat haar 2 kids geboren werden, reisde Kim regelmatig naar een ander land & cultuur. Tijdens deze trips ontstond haar passie voor fotografie. Het vastleggen van persoonlijkheden, in de sfeer waar ze zich op dat moment bevinden, ontwikkelt zich later tot haar eigen fotografiestijl.

Naast haar vaste baan als praktijkondersteuner, startte Kim ruim een jaar geleden haar eigen bedrijfje. Haar hobby is inmiddels zo gegroeid, dat ze ervoor koos om een website te publiceren en aan de slag te gaan als lifestyle fotografe. Met succes: shoots met families, baby’tjes & verschillende  bruiloften geven weer dat Kim dierbare momenten prachtig weet vast te leggen.

 

Juist omdat ze niet van geposeerde foto’s houdt, steekt ze vooraf & tijdens de shoot veel energie in volwassenen & kindjes zich vooral “gewoon” te laten voelen. Als dat lukt, dan ontstaan daar de meest natuurlijke foto’s uit. Gewoon jezelf zijn, omdat die beelden de herinneringen weergeven zoals het in werkelijkheid is.  “Storytelling” wordt deze stijl ook wel genoemd, de emotie & belangrijke momenten op een journalistieke manier weergegeven.

Kim is ’n spontane fotografe, die de waardevolle herinneringen weet aan te voelen op een belangrijke dag of mooi moment. Dit zie je terug in haar sprekende foto’s, welke te zien zijn op haar website www.kimvuldersfotografie.nl!

Related posts