Liefs Leentje opent haar deuren!

Dit keer spreken we met Frency van Hastenberg. Frency opent 29 november de deuren van haar nieuwe winkel. En daar willen we graag meer van weten! De winkel wordt een verlengstuk van haar huidige webshop: Liefs Leentje.

Een plek van betekenis
Sommigen denken misschien, waarom open je nu juist op deze bijzondere plek een winkel? “Nou, dit is de plek waar ik ben opgegroeid. Mijn ouderlijk huis staat naast deze ruimte. Ons pap en mam zijn helaas recent overleden en ik wil erg graag júist op deze plek iets nieuws starten”, legt Frency uit. Toen haar vader overleed, kreeg ze een doosje met hartjes van iemand toegestuurd. “Dat was net even iets anders dan een kaartje, waar ook zeker niets mis mee is. Maar dat eenvoudige cadeautje heeft me laten beseffen, hoeveel het kan betekenen als je net met wat meer aandacht iets geeft aan een ander”. Ze droomde altijd al van een eigen winkel. Dit jaar besloot ze het gewoon te gaan doen! Wat een stoere stap.

Woonaccessoires en cadeautjes
Bij Liefs Leentje ben je aan het juiste adres voor prachtige, landelijke woonaccessoires. Alles om je huis extra warm aan te laten voelen voor de winterdagen. Daarnaast heeft Frency ook bewust gezocht naar voldoende, originele cadeautjes. En dat is gelukt, voor leuke bedragen.

“Bij het inkopen van mijn producten merkte ik dat alle producten steeds groter werden, haha. Dus ik heb echt van alles: van sfeervolle kaarsen, armbandjes, maar ook bijvoorbeeld verlichting”. Ook zijn er cadeautjes te koop voor ieder moment en gelegenheid, om die met extra aandacht te geven aan iemand.

We rijden in het donker richting Boskant. We slaan af en rijden de Hongerstraat in. Waar gaan we toch naar toe? Een paar minuten later stappen we een prachtige ruimte in, waar de kerstsfeer al goed voelbaar is. Nou, wat een leuk welkom!

Extra ruimte
Naast de winkel is een extra ruimte gecreëerd waar Frency haar beroep als nagelstyliste gaat uitoefenen. “Dat is iets wat ik al 23 jaar doe. Nu aan huis in Lieshout, maar in de toekomst wil ik dat graag hier gaan combineren”. Een slimme aanvulling, in combinatie maar haar winkel. 


Shop een mooi cadeau!

Een groot deel van haar producten zijn online te koop, maar Frency kan niet wachten om ook mensen te mogen verwelkomen in haar nieuwe winkel. De winkel gaat open vanaf maandag 29 november, de verjaardag van haar moeder. Een bijzondere datum voor haar. De eerste week is de winkel iedere dag geopend van 10:00 tot 17:30 uur. Daarna iedere woensdag, donderdag en vrijdag tot 17:30 uur.

Geef jij komende dagen graag iemand iets cadeau, of juist jezelf verwennen met wat mooie accessoires in huis? Loop dan vanaf 29 november eens bij Liefs Leentje naar binnen.
Vanwege de geldende maatregelen is het afhalen van bestellen of laten bezorgen door Frency ook mogelijk in Sint-Oedenrode. In de komende periode zullen er via social media veel pakketten met prijzen gedeeld worden, om zo gemakkelijk toch te shoppen. Heb je vragen? Of ben je op zoek naar iets speciaals? Stuur haar gerust een berichtje!

Webshop: www.liefsleentje.nl
Social media: Facebook & Instagram (@liefsleentje)

Related posts