Linda van den Berg start met Stylin32!

Eindélijk weer een blog, en daar zijn we zo blij mee. Helemaal na binnenkomst bij de showroom van Kluswijs, beter bekend voor velen als de Forum, waar we Linda van den Berg ontmoeten. We schuiven bij één van de prachtige tafels aan, onder de indruk van al het moois wat we om ons heen zien.

Linda heeft vorig jaar besloten een interieuropleiding te gaan volgen in Utrecht. “Sinds de aankoop van ons eigen huis, wat we compleet verbouwd hebben, wist ik zeker dat ik meer met interieur wilde gaan doen in de toekomst”. Per toeval, kwam ze in gesprek met de eigenaren van Kluswijs Sint-Oedenrode, waarbij een heel sterk idee ontstond.

“Ik ben als stylist mijn eigen onderneming gestart, Stylin32. Stylin32 helpt jou bij het beantwoorden van al je interieur vragen. Deze vragen werk ik graag voor je uit in een mooi interieurplan, zodat je een leidraad hebt, die jou kan begeleiden bij de weg naar een harmonieus en persoonlijk interieur. Hiervoor kom ik graag bij je langs! Daarnaast hebben we, samen met Kluswijs, een deel van de winkel aangepast naar een showroom voor Kluswijs Wonen. Als stylist, ben ik ook aanwezig op deze locatie, om mensen te helpen bij hun keuze voor bijvoorbeeld een bepaalde stijl en / of kleuradvies. En dit kan zeker ook op afspraak, zodat ik er alle tijd voor heb!”, vertelt Linda enthousiast.
Naast behang of verf, verkoopt Kluswijs Wonen ook gordijnen, allerlei raamdecoratie, vloerkleden, meubels, vloeren, accessoires… Eigenlijk teveel om te noemen; het is een totaal plaatje wat er aangeboden wordt, compleet met ontwerp, afspraak op locatie en / of het inmeten van maatwerk.

Een sterk concept, denken wij. Want of je nu voor grote aanvragen komt; denk aan het inrichten van een woonkamer, of compleet huis; maar juist ook voor een kleuradvies voor op één muurtje, helpt Linda je heel graag. Het is de service, die ze onderscheidend maakt. Er worden bijvoorbeeld gordijnen ingemeten en gemonteerd op locatie, nieuwe meubels worden binnen een korte tijd bij je thuis geleverd. Super, toch?

Wat je op Pinterest vindt, kan Linda vertalen naar jouw (t)huis, met de prachtige merken en spullen producten die Kluswijs Wonen verkoopt. In het weekend van 25, 26 en 27 september wordt de nieuwe showroom feestelijk geopend. En doe dit vooral in het openingsweekend, want naast allerlei leuke stands met andere lokale ondernemers, wordt er ook een compleet interieurpakket verloot! Nieuwsgierig geworden? Terecht! Het is écht de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

Related posts