Meet Zoofs!

Webshops, je komt er tegenwoordig een heleboel tegen als je op zoek bent naar bijvoorbeeld leuke kinderkleding. Enkele springen daar in het bijzonder uit, omdat ze origineel zijn in het grote geheel. Zo kwamen wij via social media (Instagram) bij Zoofs uit, waarna wij spraken met eigenaresse Sharon (afkomstig uit Boxtel). Zij begon vorig jaar, na het zien van een Youtube tutorial, een broekje te maken van een oud t-shirt. Dit deelde zij op haar Facebook pagina, en tadaaa: de start voor haar eigen onderneming.

De naam
Zoofs is afgeleid van haar dochtertjes naam Isis Zofia, die regelmatig mee werkt als model voor mama’s nieuwste creaties. Haar mooie jurkjes, broekjes en haarbandjes maakt zij allemaal zelf. De stoffen komen voornamelijk uit Scandinavië & Amerika. Daarnaast verkoopt ze ook in haar webshop spulletjes van andere merken, zoals de longsleeves van VanPauline.

Hard werken loont…
Met ouders die beide werkzaam zijn geweest in een (eigen) winkel, is voor Sharon ook het streven om ooit haar eigen zaak te kunnen openen. Ze werkt nu hard aan haar bekendheid, en maak daarbij goed gebruik van social media (volg haar op Facebook & Instagram!). Uit eigen ervaring, spreken wij van een hartelijke service en probeert ze een persoonlijk contact te hebben met haar klanten.

Het investeren in haar onderneming resulteert in succes. Met hulp van haar man & een werknemer probeert ze haar orders zo snel mogelijk te versturen. Daarnaast is Sharon ook druk met het verzamelen van (eigen gemaakte) nieuwe spullen, zoals de mijlpaal kaartjes. Ben je dus op zoek naar een origineel (kraam)cadeautje of leuke kleding voor je eigen kids? Bezoek dan zeker de webshop www.zoofs.nl!

IMG_8919

 

Related posts