Parel van Sint-Oedenrode: Miss Hyacinth

SONY DSCSONY DSC

Op een mooie zonnige woensdagavond spraken wij Ans, enthousiaste eigenaresse van Miss Hyacinth. De prachtige locatie Miss Hyacinth is perfect voor een bezoekje tijdens een fiets- of wandeltocht. 2e Pinksterdag openen zij ook weer hun befaamde pluktuin.

Ans is de oprichtster en gastvrouw van Miss Hyacinth, gevestigd in de omgeving van de Vlagheide te Sint-Oedenrode (Damianenweg 26). Op reservering kun je er genieten van een zelfgemaakte high tea of lunch. Maar de mogelijkheden zijn nog ruimer! In het verleden zijn er al meerdere familie dagen met barbecue of een teamdag met borrel georganiseerd. De locatie leent zich uitstekend voor dit soort activiteiten.

Het is een prachtig, rustig stukje natuur, uitgerust met onder andere de bijzondere pluktuin. Hieruit kan iedereen zijn eigen boeket samen stellen naar eigen smaak. Op basis van de omtrek van het totale boeket reken je je bloemen uiteindelijk af. Naast de pluktuin is er ook diverse kunst te bezichtigen, dit maakt de locatie extra bijzonder.

Het zijn de perfecte ingrediënten die het bezoekje écht de moeite waard maken: prachtige plek, lekker eten & enorme gastvrijheid.
Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.misshyacinth.nl voor meer informatie. Tijdig reserveren voor een high tea en lunch is aan te raden. De pluktuin is van woensdag t/m zaterdag van 11:00u tot 17:00u open.

SONY DSCSONY DSC

 

SONY DSCSONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts