’n Bakkie bij Bakkie & Zo!

“Kom gezellig achterom!”, wordt er enthousiast door Yvonne geroepen wanneer wij aan bellen op zondagochtend. We zijn op bezoek bij Bakkie & Zo. Yvonne en haar Mini Cooper zijn sinds dit jaar, een perfecte match met een uniek concept.

Het roer om…
In haar vorige baan als praktijk ondersteuner weet Yvonne dat het werken met mensen haar het meeste aanspreekt. Met de huidige digitalisering in de zorg, speelt ze al langer met gedachten om iets voor haarzelf te beginnen. Na een rondje toeren in een foodtruck, besluit ze dat het iets moet zijn zonder veel noodzakelijk onderhoud én wat ze alleen kan opbouwen.  Tadaaa, en toen kwam ze haar Mini Cooper tegen, liefde op het eerste gezicht.

l25_bakkiezo-05729
Met hulp van haar familie & vrienden bouwen ze een luxe koffiemachine in de Mini, welke per liftje in en uit de auto is te halen. Deze creativiteit en de professionele uitstraling zie je ook terug in de zelf gemaakte bekers, theezakjes en opbouw van de totale stand.

Niet alleen koffie!
In haar directe omgeving wordt Yvonne ook wel “het kruidenvrouwtje”  genoemd. Ze heeft namelijk een passie voor thee (en de werking daarvan). Voor de levering van haar thee en vers gebrande koffiebonen, werkt ze samen met een lokale huisleverancier. De thee heeft ze altijd in verschillende smaken bij, met extra keuze voor verse muntthee (tip: probeer de chocolademunt!).

Een totaal concept wat klopt. Yvonne weet waar ze over praat, en weet het praktische met het gemoedelijke te combineren. Dus wil je geen drukte rondom het koffie rondje op je feest, of uitpakken op je bruiloft of zakelijk evenement? Benader dan met ’n gerust hart Bakkie & Zo, want er zijn diverse arrangementen mogelijk.

Een grote glimlach hebben we als we vertrekken. Een stoer besluit om deze uitdaging aan te gaan, met een terecht succes! Meer info? Check www.bakkie-en-zo.nl!


l25_bakkiezo-05766 l25_bakkiezo-05758 l25_bakkiezo-05752 l25_bakkiezo-05749 l25_bakkiezo-05744 l25_bakkiezo-05743 l25_bakkiezo-05742 l25_bakkiezo-05741

Related posts