Nieuw Jasje

Een oud kastje weg doen omdat je erop uitgekeken bent? Ho even! Ontmoet in deze blog Wies Boeijen, eigenaresse van Nieuw Jasje. Wies knapt puur voor hobby oude meubeltjes op, haar creatieve kant die ze graag wil benutten, naast haar fulltime baan in de gezondheidszorg.

En met succes. Iets wat ontstond op aanvraag voor een vriend of familie, groeide uit tot een eigen Facebook pagina met veel volgers. Ze knapt spulletjes op die ze zelf op de kop tikt via haar vaste adresjes. Denk daarbij aan kringloopwinkels in onze omgeving, maar ook aan Marktplaats of op aanvraag vanuit mensen zelf. Krijtverf is een van haar favoriete materialen om mee te werken zodat meubels een echte nieuwe look krijgen.


Wies houdt van afwisseling in haar eigen interieur. Op onze foto’s zie je een aantal dingen vanuit haar huisje, die ze zelf heeft gevonden en opgeknapt. Tijdens haar zoektocht naar nieuwe pareltjes, komt ze op bijzondere plekjes terecht. Bijvoorbeeld die ene keer op een oude school in Veghel, waar ze het klimrek heeft opgekocht en om heeft getoverd tot een leuke, functionele eyecatcher in haar keuken.

Volg haar op Facebook voor originele aankopen in je eigen interieur, maar neem ook gerust contact op als je geen afstand wilt doen van een bijzonder meubelstuk, maar deze graag in een Nieuw Jasje wilt terugzien!

 

 

 

 

 

Related posts