Nieuw pand voor KiBa Fashion in Schijndel!

Eerder maakten we het al bekend; KiBa gaat, per 1 maart, een super mooie, nieuwe winkel aan de Hoofdstraat in Schijndel openen. Hoogste tijd om eens verder in te zoomen!

Trots showt Kim, mede-eigenaresse van KiBa, het pand aan ons. Haar ouders zijn er ook bij. “Ik was 18 toen ik bij een kledingwinkel begon, toevallig ook in dit pand!”, vertelt Kim. Toen ze klaar was met haar BBL opleiding, liet haar vader het idee vallen om een eigen kledingzaak te beginnen. Lang hoefde ze hier niet over na te denken. En zo startte ze, samen met haar moeder, in 2008 hun eerste kledingzaak.

Iedere week een nieuwe collectie aanbieden vraagt extra werk. Niet alleen het inkopen; maar ook het labelen, prijzen & inhangen is een extra klus. “Gelukkig hebben we een top team, waarop we echt kunnen bouwen. Zij weten waarvoor we staan en maken eigen keuzes. En dat vertrouwen, dat vind ik super belangrijk”, zegt Kim.

De nieuwe winkel in Schijndel belooft veel goeds. Het is er ruim, modern en heeft een echte A-locatie. “Ik ga nog steeds iedere dag met zoveel plezier naar mijn werk, en dat is echt het mooiste wat er is”, vertelt Kim.

Bijna 10 jaar later is KiBa uitgegroeid naar een totaal concept, met 3 kledingzaken en een online webshop & app. Het mooie daarbij is, dat ondertussen haar broer Bas & vader ook in de zaak zijn gestapt. Het gehele gezin vormt de key achter het succes. Hoe dit allemaal samen werkt, vertellen we jullie graag in een volgend blog, waarbij we gaan inzoomen “achter de schermen” bij KiBa, op hun kantoor.

Related posts