“Oh, dat hadden we nu Nooijtgedacht!”

Bij binnenkomst valt het meteen op, Lieke Nooijen heeft het stylen duidelijk in de vingers. Sinds een aantal jaar knapt ze zelf meubels op, waarbij ze regelmatig extra vragen kreeg vanuit haar klanten. Vragen als ‘Goh Lieke, welke kleur zou jij deze muur geven?’ kwamen regelmatig terug. “Ja, dan begint het direct te kriebelen!”, lacht Lieke. Een goed besluit dus, om naast het restylen ook haar eigenzinnige interieuradviezen te gaan geven.

Ze begint enthousiast  te vertellen over het ontstaan van haar eigen bedrijf, Nooijtgedacht. In 2,5 jaar heeft ze veel meubels gerestylede. “Het brengt mij veel rust, lekker met mijn handen bezig zijn in plaats van met mijn hoofd”. In die afgelopen jaren, kreeg Lieke steeds vaker vragen voor een complete styling. Een perfecte combi ontstond zo: een eigen én eigenhandig interieuradvies op maat.
Dit geeft haar vorig jaar dan ook het laatste duwtje in de juiste richting: Lieke zegt  haar baan bij het Philips stadion op, volgt een interieuropleiding & start haar eigen bedrijf. Daarnaast werkt ze nu ook als styliste bij een grote meubelzaak in Eindhoven. De perfecte manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwste ontwikkelingen.

Lieke start bij de mensen thuis altijd met een uitgebreide intake. “Ik houd niet een vaste stijl aan. Ik kijk vooral naar de mensen, en vind hun persoonlijke wensen daarbij het allerbelangrijkste.” Mensen moet zich na mijn advisering hun huis als eigen voelen. En dat blijkt een succes; onlangs leverde ze een groot project op, waarbij ze diverse persoonlijke items -zoals een oude, dierbare kapstok- verwerkt heeft in het totaal plaatje. Juist deze details, geven een onderscheidend element.

Nooijtgedacht werkt niet met eigen ingekochte producten of merken, waardoor er een onafhankelijk advies wordt gegeven die in iedere prijsklasse past. Ook geeft Lieke heel veel tips& tricks op haar uitgebreide website. Tipje van ons: meld je aan voor de nieuwsbrief met leuke updates!
Heb jij een meubel staan, waar je geen afstand van kan doen, maar niet meer past in je huidige interieur? Óf ben je juist op zoek naar iemand die je helpt om je interieur te laten matchen? Neem dan zeker contact op met Lieke via www.nooijtgedacht.nl.

….En wil jij nu heel graag een kleuradvies winnen t.w.v. 95 euro?! Dat kan! Wij mogen deze namelijk eentje weggeven. Laat ons in een reactie onder de post over NooijtGedacht weten waarom jij, of iemand anders, zo’n advies goed kan gebruiken. Nieuwe volgers op onze pagina’s & het delen van de actie vergroot zeker je winkans! 😉

Related posts