Ontdek MoM; een massage op maat!

In de vakantie geef je jezelf soms wat meer tijd om over dingen na te denken. Dat deed Jacqueline ook een tijd terug. Zo kwam erachter dat ze eerder, tijdens een vakantie op Bali, erg genoot van de massages daar. Ze besloot zich hierin verder te gaan verdiepen in opleidingen, om deze hobby vorm te gaan geven.

De afgelopen periode volgde ze meerdere cursussen. Uiteraard de vakopleiding ontspanningsmassage, maar ook onder andere kinder-, zwangerschaps- en stoelmassage heeft Jacqueline behaald. Ze besloot zich daarbij te gaan richten op een doelgroep die haar het meeste aanspreekt. Jonge vrouwen die vaak erg druk zijn. Deze groep wil Jacqueline graag een moment van comfort en ontspanning geven.

Dit doet ze vanuit haar eigen professionele praktijk, waarbij het totaal plaatje helemaal klopt. Muziek, geur, de juiste olie met zelfs een speciale tafel voor zwangere vrouwen. Dat het werkt, is voor haarzelf bewezen doordat ze eerder massages gaf aan personen die het spannend vonden en uiteindelijk zelfs in slaap vielen. ”Een mooier compliment kun je niet krijgen”, glimlacht ze.

Het is een perfecte win-win situatie. Een verwen moment, waarbij Jacqueline geniet van het geven van de massage, dat ondertussen helemaal haar ding is geworden. Ze vindt het super interessant en is nog lang niet uitgeleerd. Jacqueline is momenteel bezig met een opleiding tot Shiatsu therapeute. Wil jij binnenkort genieten van een echte massage? Doe dan mee met onze winactie!

Related posts