Oogappeltjes fotografie

EvaEva Jansen is sinds een paar jaar het gezicht achter Oogappeltjes. Naast haar baan als marketing & communicatie manager, heeft ze altijd een voorliefde gehad voor fotografie. Inmiddels is dit een uit de hand gelopen hobby, waarvoor ze in haar vrije tijd verschillende cursussen volgde. Hierdoor kan ze tegenwoordig prachtige foto’s maken.

Haar stijl kenmerkt haar succes. Ze maakt foto’s op een hele pure manier, waarbij ze het liefst de meest spontane momenten vastlegt. Je ziet dit terug aan de twinkelende oogjes, de echte lach, of ondeugende blik dat de foto’s zijn gemaakt in een vertrouwde sfeer.

Naast kindjes (en hun ouders) en zakelijke portretten fotografeert Eva ook regelmatig tijdens een bruiloft. De eerste keer zo’n bijzondere dag vastleggen vond ze super spannend. Ze doet dit ook niet alleen, maar altijd met een collega, omdat je samen meer ziet en nooit een spontaan moment mist. Ze voelt zich vereerd om bij zo’n bijzondere gebeurtenissen aanwezig te mogen zijn en alle intieme momenten vast te leggen.

Kijk & bewonder via Oogappeltjes fotografie:

1 IMG_7971 IMG_7972 IMG_7973 IMG_7974 1

 

Related posts