Organisatie talent: Robert Barclay.

SONY DSCEen ongekend aantal inschrijvingen voor Beachsoccer Rooi, een nog groter aantal bezoekers voor Rooi Live en vergeet het aantal teams die voorheen al deelnamen aan de Rooise Kwis niet. Achter al deze mooie evenementen, die plaatsvinden in Sint Oedenrode, moet wel een team van professionals zitten. Niets is minder waar; Robert Barclay is initiatiefnemer achter deze activiteiten en neemt een groot deel van de organisatie voor zijn eigen rekening. 

Als wij Robert spreken, zit hij middenin de drukte van de laatste voorbereidingen voor het Beachsoccer toernooi wat afgelopen weekend voor de elfde keer plaats vond. Dit evenement is hij destijds gestart vanuit zijn opleiding Sportmanagement. Nadat dit evenement een aantal jaren op de markt plaatsvond, bleek het evenementterrein een meer passende locatie voor het groeiende evenement. Vanuit daar krijgt hij ook ondersteuning vanuit voetbalvereniging Rhode. Toch blijft Robert graag de touwtjes in handen houden, en met succes blijkt: ook dit jaar werd Rooi Live! druk bezocht door zo’n gemiddelde 1200 bezoekers per avond. Een extra evenement naast Beachsoccer, wat zorgt voor meer animo in de avonduren na de wedstrijden. 
 

Alsof deze twee evenementen niet genoeg vrije tijd vragen, want Robert is fulltime werkzaam voor gemeente Tilburg als verenigingsondersteuner, organiseert hij in de wintermaanden de Rooise Kwis. De hoeveelheid enthousiaste reacties en aanmoedigingen zorgen voor zoveel voldoening, dat Robert ook dit jaar voor een nieuwe editie gaat zorgen. “De adrenaline kick die ik overhoud na een evenement, is voor mij de grootste drijfveer om jaar op jaar door te gaan met de organisatie”, licht Robert toe.
Rooi mag blij zijn met dit super organisatietalent en daarom is hij ook een topper van een local! 😉

Related posts