Permanente make-up bij Huidpraktijk Sint-Oedenrode!

Een trend die weer helemaal terug is: permanente make-up!
Een specialisme waarvoor Linda van den Berg, eigenaresse van Huidpraktijk Sint-Oedenrode, onlangs diverse opleiding(en) heeft gevolgd.

In haar praktijk kun je terecht voor de permanente make-up van de wenkbrauwen, eye- en lipliner. Haar specialisme hierin zijn de hairstroke wenkbrauwen, een techniek die niet van echt te onderscheiden is. De precisie die hiervoor benodigd is, in combinatie met haar creatieve eigenschap, geven Linda een hele nieuwe uitdaging in haar vak.

De permanente make-up wordt namelijk, na een intake gesprek, helemaal met de hand aangebracht door haar. In overleg met Linda kun je de kleur, de dikte en vorm zelf bepalen. Hoe ideaal voor velen onder ons: nooit meer ’s ochtends met een kwastje je eyeliner strak zetten of wenkbrauwen bij tekenen.

Linda merkt dat veel mensen eerst een beetje terug deinzen, permanente make-up heeft niet de beste herinneringen bij ons achter gelaten. Maar niets is waar van die vooroordelen, haar klanten zijn heel blij met de natuurlijke look van de nieuwe techniek. “Daar zie je helemaal niks van”, is een veel gehoorde reactie. Bij iedere behandeling zit een nabehandeling na 6 weken om de permanente make-up te optimaliseren. Op deze manier heb je voor een langere tijd plezier van je permanente make-up en kun je zorgeloos de deur uit!

Linda is al meer als 15 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste, met een volle agenda.  Schroom dus niet om contact met haar op te nemen als je meer wilt weten hierover. Dit kan telefonisch of via www.de-huidpraktijk.nl.

Pssst… En zit je te twijfelen, dan helpt dit laatste je misschien over de streep: win nu een gratis behandeling voor permanente make-up naar keuze! Hoe? Like onze pagina’s op Facebook en laat ons in een reactie weten waarom jij happy wordt van deze behandeling!

 

 

Related posts