Persoonlijke aandacht bij D’Aandacht

Voor sommigen onder ons is het de ideale ontspanning; even lekker bewegen. Voor anderen is het echt een verplichting, of iets wat eigenlijk moet, maar altijd redenen kan bedenken om niet te gaan. Dit kan komen omdat je je bijvoorbeeld totaal niet gemakkelijk voelt bij een overvolle sportschool, of je geen idee hebt hoe je al die hypermoderne apparaten moet gebruiken… Bij D’Aandacht zijn al deze bezwaren zo opgelost.

Daniëlle Jansen (beter bekend als “Daan”) is het gezicht achter D’Aandacht. Samen met haar partner Erik Schuring, nam ze 3 jaar geleden het besluit om hun eigen bedrijf te starten. Een bak aan ervaring vanuit haar eigen professionele sportcarrière en de wetenschap hoeveel mensen moeite hebben met sporten vanuit hun eerdere werkervaring, bracht haar tot het huidige concept: oprechte, persoonlijke begeleiding bij sport én ontspanning.

Wat houdt dat dan precies in?  Daan en Erik lichten samen toe: “Nou, het is vaak niet eens zo zeer het bewegen wat we belangrijk vinden. Het gaat om een stukje bewustwording. Waarom heeft iemand last van zijn rug of juist van zijn buik? Samen met de klant, kom je vaak in gesprekken al snel tot inzichten, als je maar goed luistert. Mensen komen bij mij om allerlei redenen, om stress te verminderen, maar ook om te herstellen vanuit een blessure of om flink te trainen voor een bepaalde sportprestatie.” En dat kan Daan; dat bewijst ze wel uit de hoeveelheid goede recensies die over haar worden gegeven als trainer.

Daan start altijd met een aantal sessies “Personal Training”, waarbij ze in speelt op de wens van de klant en het aanleren van een aantal goede basisoefeningen. Daarna kan diegene, als ze dat willen, instromen in een zogenaamde “Small Group Training”. Deze trainingen geeft Daan zelf, maar in de toekomst ook samen met Mike Rovers. Mike loopt al een periode mee met Daan en zal vanaf september starten met een aantal eigen trainingen.

Het stukje ontspanning is iets wat ook erg belangrijk is in het totale proces. Daniëlle kan naast het sporten, ook (voetreflex) massages verzorgen. Mocht het sporten een keer niet lukken om een bepaalde reden, of wil je gewoon eens wat tijd voor jezelf; met deze massages kun je een heleboel klachten verlichten.

Zowel Noortje als Lieke sporten bij D’Aandacht en kunnen dus zeker hun mening geven. Daan is betrokken, niet gefocust op kort termijn resultaat maar gaat echt voor de totale balans. Wil jij dus echt iets veranderen in je leven, en jezelf fit én happy gaan voelen? Zoek haar dan zeker op en ga een gesprek aan; bij D’Aandacht krijg je persoonlijke aandacht.

Related posts