Pozitiv webdesign & artwork

10 jaar geleden, aan het begin van de crisis verloor Jeffrey zijn baan. In zijn positieve drive, besloot hij niet meer verder te zoeken naar een baan bij een werkgever, maar zich te ontwikkelen tot eigen ondernemer. Dat is gelukt, dit jaar bestaat Pozitiv alweer 10 jaar, en het is de hoogste tijd om eens nader kennis te maken met elkaar.

Jeffrey vertelt: “Ik werkte al langer in deze wereld, als marketing en communicatie medewerker. En in tijden waarin het allemaal wat minder gaat, merk je dat de hoeveelheid werk in die sector ook terugloopt. Ik ben achteraf heel dankbaar dat het zo gelopen is, want uit een bepaalde luxe positie -denk aan arbeidsvoorwaarden en bepaalde mate van zekerheid- had ik nooit deze stap durven nemen”.

Terugkijkend op 10 jaar Pozitiv, heeft Jeffrey met veel uiteenlopende bedrijven samengewerkt. Van notariskantoren, opticiens tot zorginstituten, iedereen kan bij hem terecht. Hij kan zijn klanten voorzien van een breed pakket aan mogelijkheden. Van een logo, visitekaartje, complete huisstijl tot website en webshop, Jeffrey kan het maken. “Ja, het is eigenlijk in de loop der jaren ontwikkeld naar een compleet aanbod. Ook wanneer iemand een bedrijf start kan ik een bedrijf een identiteit geven”. Dat is heel sprekend voor Jeffrey; hij gaat mee in de behoefte van zijn klanten en voelt feilloos aan waar zij naar  zoeken.

“Dat vind ik, denk ik, wel het leukste aan mijn vak. Dat ik met heel uiteenlopende bedrijven spreek, die allemaal hun eigen wensen, en hun eigen doelen hebben die ze wilden bereiken.

En juist dat laatste, die doelen, die kunnen enorm uiteenlopen. Soms is er een webshop gewenst, of juist een optimalisatie nodig in de vindbaarheid van zoekmachines. Daarin heeft Jeffrey zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. “Ik streef ernaar om iedere keer opnieuw een sprekende site voor mijn klant te realiseren. Anno 2019 is het enorm belangrijk dat juist dit aspect bij een onderneming goed is neergezet. Het mooiste is dan om vanaf de zijlijn te mogen zien, dat een ondernemer groeit in zijn business door de juiste stijl, vindbaarheid en werking van zijn website”.

Jeffrey is betrouwbaar, goed bereikbaar en kan snel schakelen. Dit wordt ons extra duidelijk als hij laat vallen dat hij sinds zijn start, nog nooit afscheid van een klant heeft moeten nemen. Ben jij dus op zoek naar iemand die je helpt bij het ontwikkelen van een site, huisstijl of drukwerk? Neem dan eens contact op via www.pozitiv.nl (en check zijn eigen site even ;-)). 

Related posts