Puur Basic

Ellen

Elle (eigenaresse van Puur Basic), startte zes jaar geleden een webshop. Dit is ondertussen uitgegroeid tot een totaal concept, van verkoop tot interieur advies, compleet met verkooppunt in Brownies & Downies in St. Oedenrode.

Ze heeft een enorme passie voor interieur, en struinde altijd al allerlei winkeltjes af voor de mooiste woonspullen voor eigen gebruik. Als kind hield ze zich bezig met het tekenen van de plattegrond en daarna veranderen van haar kamer. De liefde voor een mooi ingericht huis ontstond dus al van kinds af aan.

Tijdens het verzamelen van eigen spullen, miste ze een totaal concept. Allerlei spullen die bij elkaar matchen in 1 winkel. Wat ze niet wilde, is op haar vijftigste zeggen, “..was ik maar zelf ooit een winkel begonnen!”. Ze gaf haar baan als grafisch vormgever op en liet zich omscholen tot styliste.

Een winkel starten bleek zes jaar geleden een te grote stap en dat liet haar (in samenwerking met familie & vrienden) besluiten een webshop te starten en interieuradvies vanuit huis te geven. Dit bleek een succes te zijn. Haar spulletjes bestaan veelal uit basic tinten, bewust weinig felle kleuren, op hier en daar een pasteltint na. Het zijn vaak natuurlijke materialen, zoals hout en linnen.

Mensen kennen vaak de spullen vanuit het verkooppunt bij Brownies & Downies wel, maar weten niet wat daarachter allemaal nog mogelijk is. De webshop staat bomvol met de mooiste woonproducten voor in en rondom huis. En deze is nu uitgebreid met een assortiment voor de kinderkamer en kraamcadeautjes.

Daarnaast werkt ze op dit moment aan een adviesstudio aan huis, waarin Elle styling advies geeft, variërend van kleurtje op de muur tot totaal inrichting met vloeren die kunnen matchen met de kussens op de bank. Ze hebben daarvoor een eigen collectie samengesteld met prachtige betonvloeren, houten vloeren, kalk verf en houten wandbekleding. Een succes, want samen met de webshop heeft ze hier (meer dan) fulltime werk aan.

Puur Basic heeft ook een zusje, namelijk Puur Basic Kids, wat is ontstaan uit de hoeveelheid vraag naar inrichting & spullen voor kinderkamers. Ook hiervoor is een hoekje ingericht bij Brownies & Downies, waar je hele leuke (kraam)cadeautjes kunt scoren, in de stijl van grote zus Puur Basic Interieur.

Check dus snel de spiksplinternieuwe webshop via www.puurbasic.nl, met merken zoals HK Living, Stapelgoed, Flamant, Koeka en Baby’s Only of neem gerust contact op met Elle, als je toe bent aan een nieuw interieur!

*verkooppunten in Brownies & Downies is het concept Huys van Waren, waar wij in een volgend blog op zullen inzoomen.

Related posts