Reis met Lies

Wij zijn zeker niet de enige fanatieke bloggers in onze omgeving. Eerder spraken wij bijvoorbeeld met Lucie van CuliColumn en deze week willen wij graag Lisa van de Ven aan jullie voorstellen. Haar blog, Reis met Lies, startte ze ongeveer een jaar geleden.

Al vanaf kinds af aan heeft ze een grote nieuwsgierigheid naar andere culturen. Deze interesse werd getriggerd door fotoboeken van haar vader, die toen Lisa klein was, een reis maakte naar India. Ondertussen heeft ze zelf een aantal mooie reizen gemaakt, waar ze landen bezocht als Argentinië, India, Sri Lanka  & Brazilië.

Binnenkort hoopt ze qua verre bestemmingen een deel van Thailand te zien, maar ook binnen Europa valt nog genoeg te ontdekken. Het ontmoeten van locals & in aanraking komen met hun cultuur vindt Lisa het mooiste tijdens zo’n reis.

ReismetLies werkt regelmatig samen met leuke reisorganisaties en mag daarbij soms leuke dingen weggeven. Check dus haar blog via www.reismetlies.com & volg haar via social media op Instagram en Facebook.

 

Related posts