Rianne Eringa – De Zaak Advocatuur

De Zaak Advocatuur, Rianne Eringa kan zich hier sinds januari 2018 eigenaresse van noemen. Van Friese afkomst, tijdens haar studie Recht al ‘afgedaald’ in het land naar Nijmegen en uiteindelijk door de liefde komen wonen in Nijnsel. Hoogste tijd om eens langs te gaan!

Rianne heeft, naast een mooi gezin, al een behoorlijke carrière achter de rug. Ze is in 2012 advocate geworden, werkte voor een groot advocatenkantoor in Eindhoven en daarna een aantal jaar in Oss. Een leerzame tijd, grote kantoren trekken natuurlijk ook grote klanten aan. Toch kriebelde er iets, graag wilde ze wat meer direct contact met klanten en  zocht ze naar een stukje versnelling in processen.

Ze besloot op een prachtige plek, aan huis, haar eigen zaak te openen. Rianne is gespecificeerd in het ondernemingsrecht, contractrecht en arbeidsrecht. Daarbij richt ze zich op het MKB en middelgrote bedrijfsleven. Doel is om vroegtijdig te kunnen adviseren, om conflicten te voorkomen en samen vooruit te denken. Dit is beetje een tegenhanger tegen het ‘ouderwetse advocatuur beeld’, wat bij veel mensen zeker nog bestaat.

“Ik wil graag snel schakelen, waardoor de klant sneller geholpen wordt en ik de kosten lager kan houden”, licht Rianne toe. Ze gaat met regelmaat bij haar klanten langs, maar deze zijn zeker ook welkom in haar nieuwe kantoor. Rianne is te vinden via www.dezaakadvocatuur.nl,waar ze regelmatig informatieve blogs publiceert over juridische onderwerpen die in het bedrijfsleven spelen. Meer weten? Neem gerust contact met haar op.

Related posts