Roll or Bowl

Roll_or_bowlOok fanatiek aan de gang met de gezonde recepten van Fajah Lourens of Rens Kroes? Maar even een dag dat het wat minder uit komt om boodschappen te doen of te koken? Kies dan niet voor een makkelijke fastfood maaltijd, maar maak kennis met Roll or Bowl, ’tasty food that fits in a roll or bowl’.

Een foodtruck, gevuld met gezonde & verse ingrediënten voor een roll of bowl naar eigen keuze. Bereid door Sjors, eigenaar van het concept achter Roll or Bowl. Want wanneer je dacht dat het hier alleen specifiek om de foodtruck ging, heb je het mis. Sjors heeft een hele duidelijke visie over ‘afhaal eten anno 2016′. In deze tijd, wanneer we graag bewuster met ons eten en onze tijd omgaan, is Roll or Bowl de perfecte vervanger voor een ongezonde maaltijd. Je hoeft niet te koken, maar krijgt wel je vitamientjes binnen.

Sjors staat nu met zijn truck in & rondom Eindhoven -op vrijdag regelmatig bij De Bever, beste Rooise lezenaars!-.  Ook staan deze zomer diverse festivals op de planning. Roll or Bowl is zelfs te  bespreken voor catering, op locatie.

Over een paar jaar hoopt hij Roll or Bowl als merk gevestigd te hebben, zodat het healthy fastfood voor steeds meer mensen bereikbaar wordt. En wij hopen dat ook. Wat een heerlijk eten, en wat een doordacht totaal plaatje. Keep up the good work, let’s rock &  roll!

 

Related posts