Samen genieten bij schoonheidssalon Eindeloos!

In groep 8 wist Lizet het al, ik word later schoonheidsspecialiste. En dat is zeker gelukt; in haar eigen professionele salon werkt ze alweer zes jaar als zelfstandig ondernemer. De eerste paar jaar gevestigd in het dorp aan de Borchmolendijk, en sinds een jaar aan huis.

Ze weet namelijk goed wat ze graag wil en probeert constant onderscheidend te blijven. Ze maakt tijdens haar behandelingen gebruik van twee merken (Skeyndor en Dermologica), welke ze zelf eerst veelvuldig heeft getest. Iedere nieuwe behandeling beoordeeld ze opnieuw de huid van haar klant en kiest dan de producten die op dat moment het meest geschikt zijn.

De mogelijkheid om samen met je moeder, een vriendin of je verkering een behandeling te boeken, maakt de (eerste) stap naar een schoonheidssalon lekker laagdrempelig. Lizet merkt ook aan haar klantenkring dat die dit als positief ervaren: samen even lekker genieten, in tijden waar het met drukke agenda’s soms moeilijk is dit in te plannen.

Ben jij dus op zoek naar een professionele salon, waar je naast schoonheidsbehandelingen ook voor pedicure of massages terecht kan? Bekijk dan eens de website www.schoonheidssaloneindeloos.nl & informeer gerust naar de mogelijkheden. Lizet, bedankt voor de ontspannen samenwerking. We hebben echt genoten & ga vooral zo door!

Impressie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts