’t Onderonsje – Gemoedelijk lunchen in hartje Schijndel!

Claudia Klomp besloot bijna 2 jaar geleden haar droom te gaan verwezenlijken. Ze nam ontslag als zorgcoördinator na 7 jaar in het onderwijs werkzaam te  zijn geweest en startte ’t Onderonsje, een gemoedelijke lunchroom in hartje Schijndel.

“Het kriebelde altijd al wel. Vriendinnen werden gek van mij als ik tijdens de koffie in een leuk tentje, de gehele kaart en sfeer aan het bestuderen was”, begint Claudia vrolijk. Toen ze haar vriend leerde kennen, gaf hij haar het laatste zetje wat ze nodig had om eigen baas te worden van een echte lunchroom. En dat was ’t begin van een, toch soms wel hectisch, hoofdstuk…

Ondertussen bestaat het team van ‘t Onderonsje uit 15 werknemers, en weet men dat het handig is om vooraf te reserveren voor een plekje. Als wij vragen naar het succes van ’t Onderonsje, laat Claudia ons trots de kaart zien. Deze bestaat uit vele (vaste), kleine gerechtjes waarbij mensen zelf hun keuzes kunnen maken. Daarnaast is er ook zeker aan de kids gedacht, die keuze genoeg hebben naast de standaard tosti.

Binnenkort wordt de keuken geprofessionaliseerd. “Ja, ook na 2 jaar leer ik toch nog iedere dag bij. Daarom ben ik ook zo blij met de afwisseling. Ik werk namelijk nog steeds mee in de bediening, maar verricht ook alle zaken achter de schermen, zo blijf ik overal bij betrokken”.
Ook is ze een half jaartje geleden moeder geworden van een prachtige dochter, dus wij vinden wel dat we te maken hebben met een echte powergirl. ‘”Ja, misschien wel. Maar ik doe gewoon iets waar ik heel blij van word. En het allermooiste is dat het positieve gevoel, ook vaak bevestigd wordt door onze klanten”. Dus binnenkort in Schijndel? Las dan zeker een stop in bij ’t Onderonsje & geniet van al het lekkers!

Related posts