….tadaaa, het resultaat van de make over!

l25_inge

Een tijdje terug maakten we de winnares van de make over bekend; Inge Habraken!

Terechte winnares
Inge is een vlotte, jonge moeder van twee kinderen en woonachtig met haar gezin in Sint-Oedenrode. Zoals velen onder ons, komt ze niet meer altijd toe aan tijd voor haar zelf. Daarom trok ze haar stoute schoenen aan, en gaf ze zichzelf op.

Een verdiende kans blijkt, want naast het drukke gezinsschema is Inge niet in staat om veel activiteiten op één dag te plannen door haar gezondheid. “Een dagje shoppen is al lastig”, geeft ze zelf aan als wij haar spreken tijdens de fotoshoot. Knap en dapper is Inge zeker, niet alleen door de positieve houding ten opzichte van haar gezondheid, maar ook dat je jezelf opgeeft & daarmee de uitdaging durft aan te gaan met ons.

Here we go!
Afgelopen donderdag was het eindelijk zover. Eva toverde haar korte lokken om tot een nieuw kapsel. Met de mooie, bijpassende make up van Dianne & de styling tips met kleding van Shoeby door Fanny, mochten we het eind resultaat zien. WAUW, volgens ons meer dan geslaagd. Inge, bedankt voor het vertrouwen!

Wil jij de aankomende feestdagen ook eens iets totaal anders, een nieuw kapsel, advies in make up & tips voor je kleding? Informeer dan vrijblijvend bij het Makeover-team!

Related posts