Talent ontdekt: Debb Art!

Afgelopen zomer spotten we haar al op een festival met haar allereerste werken. Amper een half jaar later, zendt Debbie Vervoort, kunstenares achter Debb Art, haar schilderwerken over heel de wereld. Iemand die haar talent heeft ontdekt, zullen we maar zachtjes uitdrukken…

Debbie komt in december 2016 thuis te zitten, maar besluit er niet bij neer te gaan zitten en start met wat schilderingen op een doek. Al snel krijgt ze reacties vanuit haar omgeving dat ze er meer mee zou moeten gaan doen. “Ik heb het eigenlijk mezelf aan geleerd. Een paar Youtube filmpjes en hooguit 5 lessen, en dit is het resultaat tot nu toe”. Prachtig. Niet te geloven, dat je binnen een jaar dit soort kunstwerken kunt maken.

“Ik dacht na al die leuke reacties, laat ik eens iets op Facebook te koop zetten”, legt Debbie uit. Daaruit ontstond een contact met een kunsthandelaar, die haar adviseerde om ook via Catawiki te gaan verkopen (een soort online verkooppunt voor kunst). Ook kreeg ze de kans om amper een maand na het afronden van haar eerste werken te gaan exposeren. Die eerste expositie gaat deze maand plaatsvinden!

Terecht. Debbie heeft talent. Ze maakt van foto’s realistische schilderwerken, lekker op het randje. En dat trekt je aandacht. Kijk zelf maar! Meer info? Bekijk gerust haar website www.debb-art.com.

Impressie:

Related posts