Terug bij Schoonheidssalon Eindeloos!

2 jaar geleden alweer, januari 2017, genoten wij van een hele fijne behandeling bij Lizet. Lizet is eigenaresse van schoonheidssalon Eindeloos. En de afgelopen twee jaar heeft ze niet stil gezeten, in tegendeel! Tijd om weer eens langs te gaan…

We stappen de mooie salon binnen en worden enthousiast begroet. Lizet heeft niet één, maar twee heerlijke behandelstoelen, waar wij voor de gelegenheid maar even lekker in gaan liggen. “Nou, welkom dames, zal ik jullie vanavond eens kennis laten maken met mijn nieuwste behandeling?” Daar zeggen wij geen ‘nee’ tegen.

Lizet verteld dat ze de afgelopen periode een opleiding heeft gevolgd in “natural face lifting”. Hierbij leer je op een natuurlijke manier, de huid terug in conditie te brengen. Natuurlijke manier? “Ja zeker, zeg maar ‘doei’ tegen alle botox en fillers. Ik heb een sculpting techniek aangeleerd, waardoor ik door middel van “kneden” bijvoorbeeld rimpels kan verminderen of voorkomen.”

Dat geeft ons natuurlijk veel vraagtekens. Werkt het echt?! En hoeveel behandelingen heb je nodig? Kan dit alleen in de salon? Lizet legt uit: “Je bind- en spierweefsel van je huid behandel ik met een bepaalde massage techniek. Dit werkt het beste in een kuurverband. Je hebt hier keuzes in van 10 of 15 behandelingen, en een nabehandeling. Zelf vind ik het allermooiste, dat je helemaal geen chemische middelen toepast om je huid te verbeteren, alleen een serum om de huid goed te voeden. Ik werk meestal in zones, zoals je contouren of oog zone. Daarbij voel ik met mijn handen heel goed waar ik moet zijn om bijvoorbeeld die frons rimpel weg te halen, en dit leg ik tijdens een behandeling uit, zodat je het zelf thuis later kan doen”.

Dit klinkt allemaal heel goed. Vooral het feit dat je op een natuurlijke wijze bepaalde ergernissen in je gezicht of hals kan weg halen. Lizet laat het ons voelen, en tot slot een aantal voorbeelden zien van mensen die ze reeds heeft geholpen. Serieus, het effect is enorm. “Je kunt het het beste met sporten vergelijken, daar wordt je huid ook vaak ‘strakker’ van. Doordat we de huid zo in beweging brengen, zie je hier hetzelfde ontstaan. Natuurlijk moet je dit bij houden, maar de techniek kan ik prima overbrengen”.

Wij zijn overtuigd. Het werkt, en het is naar onze mening altijd een betere optie dan onbekende chemicaliën gebruiken in je huid. Zelf ervaren? Neem gerust contact op met Lizet, via haar contactgegevens op www.schoonheidssaloneindeloos.nl.

Related posts