Vi-valenciaaa!

IMG_8579 IMG_8583IMG_8582IMG_8580

 

 

 

 

 

YES, hello zomervakantie! Al een reis geboekt? Of nog zoekende naar een leuke last minute? Wij bezochten afgelopen mei, met onze vriendinnen, de stad Valencia en zijn erg enthousiast. Een veelzijdige stad, waar we een super leuk weekend hebben beleefd.

Vliegen vanaf Eindhoven, een mooi appartement in de stad (Carrera de la Corona) en fietsen voor een heel weekend tot je beschikking. Relaxter de stad ontdekken kan niet! Valencia heeft een heel groot aanbod qua leuke restaurantjes, waarbij een hele leuke (en smakelijke!) avond hebben beleefd in Lambrusqueria. Een leuk concept: kleine hapjes met super lekkere wijn. Een bezoekje aan club Mya bleek later op de avond een mooie afsluiter.

Met de fietsen hebben we de oude en nieuwe kant van de stad gezien. Mensen zijn er erg vriendelijk (veel jongeren), de sfeer is heel aangenaam en overal zie je streetart terug. Tussen de straatjes zijn er veel kleine pleintjes. Mercado de Tapeneria is zo’n voorbeeld, een hip stukje Valencia met allerlei tentjes, zoals Bar & Kitchen. Daar hebben we genoten van een typisch Valenciaans drankje, Agua de Valencia. Niet te verwarren met water, het bestaat namelijk uit cava (Spaanse champagne), verse jus d’orange, vodka, gin en vaak nog een schepje suiker.

Dus, ben je nog op zoek naar een leuk citytripje? Boek dan retourtje Valencia & geniet van de Spaanse zon!

 

Related posts