Fit, vitaal en sterk met ViefCompany!

Deze keer is de reis wat verder weg dan Sint-Oedenrode. We rijden namelijk de spreekwoordelijke grens over, richting Schijndel en bellen aan bij Sanne, eigenaresse van ViefCompany. Ze doet open en glimlacht vriendelijk, “hé, wat leuk dat jullie er zijn, kom binnen!”.

We lopen het mooie huis in en krijgen meteen een kijkje in haar prachtige massage ruimte. “Dat is één van de onderdelen binnen ViefCompany. Vrouwen kunnen hier terecht voor een moment voor hun zelf. Én, niet te vergeten, deze tafel kan aangepast worden op de toekomstige mama’s, waardoor ook zij kunnen genieten van een heerlijk ontspanmomentje”.

Nou, dat klinkt al heel goed. We vragen aan Sanne waar ViefCompany voor staat. Ze licht enthousiast toe “Vief staat voor fit, vitaal, sterk en dat weergeeft heel mooi de visie van mij, als beweeg- en leefstijl coach.”Ze legt uit dat ze meer dan 12 jaar werkzaam is geweest als bewegingstherapeut binnen een fysiopraktijk. Vorig besloot ze daar te stoppen, en een eigen onderneming te starten waarin (zwangere) vrouwen kunnen sporten, advies kunnen krijgen over voeding en mogen ontspannen. En met die combinatie, hoopt ze vrouwen over de drempel heen te helpen om meer te bewegen en meer tijd voor hunzelf vrij te maken, zodat ze zichzelf uiteindelijk fitter gaan voelen.

Sportruimte in Mariendael, Sint-Oedenrode

Naast massages, kunnen er groepslessen en personal training gevolgd worden. En die worden in Sint-Oedenrode gegeven, op locatie bij Mariendael. De lessen worden gegeven met veel verschillende materialen, zoals zogenaamde kettlebells, weerstandsbanden of speedladders. Deze trainingen zijn actief en lekker pittig ingestoken, maar wel met extra aandacht voor het vrouwelijke lichaam. Ook geeft ze regelmatig workshops op bijvoorbeeld een sportclub. Erg divers dus, maar allemaal gericht op het gezond & energiek voelen voor vrouwen.

Een mooi vak, wat Sanne op het lijf is geschreven. “Ik vind het belangrijk dat vrouwen zich comfortabel voelen bij het sporten. De lessen zijn opgedeeld in meerdere groepen. Er is een groep voor zwangere en pas bevallen vrouwen. Daarnaast is er een groep voor 50+ vrouwen, of bijvoorbeeld een groep voor vrouwen die graag buiten willen starten met extra focus op conditie. Erg divers dus! “Ik merk dat dit heel motiverend werkt. En natuurlijk is er in iedere groep aandacht voor de persoon zelf, zodat wanneer iemand lichamelijke klachten of beperkingen heeft , toch lekker mee kan trainen”.  Het feit dat ze aangeeft dat de meeste mensen bij haar via-via terecht komen, geeft voor ons aan dat het een succes is wat Sanne heeft opgezet.

Sanne is pas 7 maanden onderweg, en droomt ervan om ViefCompany nog verder uit te bouwen. Op dit moment zijn er maar liefs 6 groepslessen, en nog enkele plaatjes vrij voor personal training. En dat laatste kun je zelfs aan huis krijgen, als dat gewenst is. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Sanne voor extra informatie over trainingen, coaching of massage via www.viefcompany.nl!

Related posts